Diskuse

Liberální reforma zdravotnictví

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Příspěvek tu není!

Dík za Váš zdravotnický program, který je jediným světlem na konci českých tunelů, který je vstřícný k lékařům a jejich pacientům!

SIM@c-mail.cz

:-)

0 0
možnosti

Vážený kolego!

Jsem rád, že jsem Vás včera poznal!

Piráti se stávají pro mne světlem na konci českých tunelů!

Jako jediný z politiků jste přednesl skutečnou reformu zdravotnictví. Já o tom píši marně dvacet let. Piráti byli pro mne nevolitelní, protože byly pro mne jen proteststranou, ale začínáte mít zajímavý program proevropský a vstřícný k lékařům a jejich pacientům! Díky!

SIM@c-mail.cz

:-)

0 0
možnosti
Foto

Vy chcete vyhnat ze zdravotnictví i ten zbytek trhnu, který je založen na principu konkurence všech zdravotních pojišťoven.

0 2
možnosti

Žádná konkurence pojišťoven ze zákona neexistuje.

2 0
možnosti

Nedovedu si představit VZP v roli garanta ústavní péče, protože okrádá lékaře ze všech zdravotních "pojišťoven" nejvíce!

:-)

0 0
možnosti

Nedovedu si představit volbu správní a dozorčí rady pacienty v době, kdy je pro vedení pojišťoven rozhodující ochota odklonit naše peníze na naše zdraví do rukou politiků a tato ochota je základní podmínkou pro tuto volbu!

:-)

1 0
možnosti
JZ

Žádné právo na bezplatné zdravotnictví neexistuje.

Jenom nechápu smysl celého toho uspořádání :

Kdo by se hlásil do alternativní pojištovny, kde by měl za stejné pojistné jako u VZP nižší servis ?

A kdyby bylo možné za připojištění mít jakýsi nadstandard, proč budovat další instituce, když toto mohou zvládnout i současné komerční pojištovny ? A vůbec nejjednodušší by byla možnost si to zaplatit sám.

Až budou v ostatních pojištovnách vládnout jejich klienti, kdo zaplatí jejich současným majitelům hodnotu pojištovny ? Klienti ? Stát ? Nebo jim to znárodníme ?

Kde je jaká možnost volby se aktivně starat o své zdraví ? Jak chcete tento systém zavést v zemi, kde zrušení směšného poplatku ve výši 30 Kč dokáže vyhrát volby ?

0 0
možnosti

Komerční pojišťovny by nebyly vhodné, musí jít o neziskové organizace. Současné pseudopojišťovny jsou zcela neschopné normálního, smysluplného pojišťovacího procesu. Jsou prostými redistributorkami naší zdravotní daně! Standardní pojištění musí být stejné nebo lepší než u VZP! Zdravotní péče je dražší, než si dokážeme představit. Na její zaplacení nemáme peníze, a proto nás musí skutečné zdravotní pojišťovny v neziskovém režimu ekonomicky jistit. Bohužel, není politická vůle omezit socialistické inženýrství ve zdravotnictví, protože by pak bylo zjevné, kam mizí naše peníze na naše zdraví!

0 0
možnosti
PB

Zdá se to být jako dobrý návrh (všechny tři body). Rád si přečtu něco, o čem toho moc nevím, od člověka, který se v tom vyzná.

Jen ta délka článku možná mnohé odradila od karmování a diskuze. Škoda, protože je to napsáno čtivě a přitom odborně.

0 0
možnosti
Foto

polepším se :-)

0 0
možnosti